• Home
  • »
  • Energiewerkplaats Fryslân
  • »
  • Buurkracht
Nnd_gui_themas_original_original Energie & Klimaat

Buurkracht

Je hebt mogelijk al van ons gehoord, wij - Michel en Sicco - zijn de buurtbegeleiders van Buurkracht in Fryslân. In andere provincies is Buurkracht al langer actief, maar wij zijn vanaf dit jaar officieel in Fryslân van start gegaan!
 

 

Wat doet Buurkracht?

Buurkracht brengt mensen en wensen in een buurt bij elkaar om samen aan de slag te gaan met energiebesparing en zelf opwekken. Samen met buurtgenoten lukt het vaak wel. Bovendien levert het financieel voordeel op door bijvoorbeeld gezamenlijk zonnepanelen in te kopen, te isoleren of nieuwe CV-ketels aan te schaffen. Buurkracht geeft inzicht, ondersteunt en levert energiebesparingen op voor iedereen die meedoet.

 

Van buurtteam tot maatregel
Samen met een team van buurtbewoners organiseren wij activiteiten en delen we kennis en ervaring. Wij kunnen het proces van de vorming van een Buurkrachtteam tot het nemen van concrete maatregelen in het dorp, als onafhankelijke buurtbegeleiders, ondersteunen dankzij de Energiewerkplaats en de Enexis Groep.

 

Afspraak maken?
Staat energie besparen en de verduurzaming van jullie dorp/buurt op jullie agenda? Dan maken wij graag een afspraak om onszelf voor te stellen. En te vertellen over Buurkracht. De komende weken zijn we beschikbaar, dus we horen graag jouw voorkeursdata.

 

Oant sjen!

Sicco Boorsma - 0622424437 - sicco@buurkracht.nl

Michel Hania  - 0610940037 - michel@buurkracht.nl

 

www.buurkracht.nl


Contactpersoon

Michel Hania

E-mail: michel@buurkracht.nl

Tel: 0610940037

Website: www.buurkracht.nl

Nnd_gui_themas_original_original Energie & Klimaat