ASN Installaties

Logo-asn_partner
Adresgegevens:
Birdaarderstraatweg 127
9101 CZ
Bezoekadres: Birdaarderstraatweg 127
www.asndokkum.nl

Service, onderhoud en installatie

ASN Installaties zorgt voor de installatie, service en onderhoud van cv-ketels, geisers, (pellet)kachels, (zonne)boilers en zonnepanelen. Bovendien verzorgen wij veiligheidskeuringen, energielabels en energieprestatie adviezen.

Producten en diensten van ASN Installaties

Logo-asn_original_normal

Energiebesparende maatregelen

ASN Installaties is gespecialiseerd in energiebesparing. Wij bieden producten aan die groene energie opwekken of zuiniger omgaan met onze fossiele brandstoffen en adviseren u daar graag over. Wij zijn actief op het gebied van energiebesparend installatiewerk, verwarmingen, zonnepanelen, zonneboilers en service & onderhoud. ASN Installaties beschikt over een eigen storing- en onderhoudsdienst en is daarmee een vertrouwde en betrouwbare installateur. 

Lees meer
Bus_voor_het_pand_original_normal

Verwarmingssystemen en energiebesparende maatregelen

Met innovatieve oplossingen kunt u energie besparen en toch comfortabel wonen. ASN Installaties adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden om uw huis te verwarmen. Ook wanneer u nieuw bouwt, of een pand renoveert bent u bij ASN Installaties aan het juiste adres. Wij verzorgen voor u de volledige installatie. 

Lees meer
Bus_voor_het_pand_normal

Service en onderhoud van uw verwarmingsinstallatie

Een koud huis komt altijd ongelegen en een koude douche is heel vervelend. Met een serviceabonnement van ASN Installaties is uw huis altijd comfortabel warm. Uw toestel wordt periodiek onderhouden en schoongemaakt. Hierdoor blijft het toestel goed en veilig functioneren en wordt de levensduur verlengd. Daarnaast zorgt regelmatig onderhoud voor een lager energieverbruik. Dat ziet u terug op uw energienota!


Wanneer er toch problemen zijn, komen wij deze snel en kosteloos verhelpen. U kunt ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken. Een serviceabonnement voor uw cv-ketel, geiser of boiler...

Lees meer