Freedom Energy

Fe_deflogo_groen_partner
Adresgegevens:
Pallasweg 13
8938 AS + Leeuwarden
Bezoekadres: Pallasweg 13
http://www.freedomenergy.nl

Zonnepanelen, lage temperatuur vloerverwarming, pelletketels, zonneboilers....de mogelijkheden om je huis energiezuinig te maken zijn eindeloos. Wij helpen je om de juiste keuze te maken. Sinds 1998 zijn wij specialist op gebied van duurzame installatietechniek. Naast advies, leveren en installeren we ook duurzame oplossingen.

Maar ook als je energieneutraal, gasloos of zelfvoorzienend wil, ben je bij ons aan het juiste adres. Bij een dergelijk product begeleiden we je van begin tot eind. We kijken naar je wensen,maken technische opnames en vatten alle bevindingen samen in een maatwerkadvies. Op basis daarvan installeren we de techniek zodat je in de toekomst (deels) los  bent van het commerciele energienet. 

Voor meer informatie en de mogelijkheden kun je contact opnemen via 058 – 30 30 252, info@freedomenergy.nl of stel je vraag via de livechat op www.freedomenergy.nl

Producten en diensten van Freedom Energy

Nul-op-de-meter-friesland-fryslan_normal

Pelletketels / pelletkachels

Wil je afstappen van het commerciele gasnet en je woning op een duurzame manier verwarmen? Kies dan voor de CO2neutrale oplossing: de pelletketel. Deze installatie is niet hetzelfde als een 'pelletkachel'. Waar een pelletkachel een plaatselijke ruimte verwarmd d.m.v. hete lucht, verwarmd de pelletketel heel het huis en het warme tapwater. Het vervangt de volledige cv-ketel.

Lees meer
Zonnepanelen-klein_normal

Zonnepanelen & omvormers

Groot aanbod aan zonnepanelen, omvormers en montagesystemen. We geven je vrijblijvend advies, calculeren het aantal zonnepanelen en doen je een passend voorstel.
 

Lees meer
Zonnepanelen-klein_normal Actie van Freedom Energy

Lage temperatuur verwarming

Wist je dat je enorm veel geld kunt besparen met lage temperatuur verwarming en dat er allerlei methodes zijn. We verkopen en installeren bijvoorbeeld vloerverwarming, wandverwarming, klimaatplafonds, convectorputten, plintverwarming en lage temperatuur radiatoren (Jaga). Kortom, voor iedere verwarmingsvraag in huis hebben wij een oplossing. Meer weten? Check www.variotherm.nl of neem contact met ons op.

Lees meer