Logo-erz_medium

Prijs voor Energie-Rijk Zeijen

25 februari 2015

 

Begin februari stuurde het Netwerk duurzame dorpen deze verheugende mededeling naar de initiatiefnemers van Energie-Rijk Zeijen.

 

 

"Netwerk Duurzame Dorpen houdt ieder jaar een 'koplopersloterij'. Met deze 'loterij' willen wij de aangesloten duurzame dorpen en initiatieven belonen voor hun inzet, om van het dorp een duurzaam dorp te maken! In de Nieuwsflits van januari staat meer informatie over de koplopersloterij. De winnaars van 2014 zijn in deze uitgave ook bekend gemaakt.

 

U ontvangt deze brief omdat Zeijen en omgeving één van de winnaars van de koplopersloterij is. U heeft daarom één van de prijzen gewonnen. De prijs is bedoeld om het dorp te inspireren, of om elkaar weer te ontmoeten en kennis te delen. U wint: 250 euro.

 

Wij zijn erg benieuwd aan welk duurzaam initiatief dit bedrag besteed wordt. Deel dit met andere dorpen op de website of stuur onze webmaster een foto of mail toe, dan zorgen wij ervoor dat het idee gedeeld wordt."

 

 

Energie-Rijk Zeijen heeft in overleg met de Belangenvereniging Zeijen eind maart 2014 de meeste ERZ- activiteiten afgesloten. Wel is een klein werkgroepje nog bezig om te bekijken of een zonneweide op de voormalige vuilstort tot de mogelijkheden behoort. Dat gebeurt met steun en in samenwerking met de gemeente Assen, provincie Drenthe en de Natuur- en Milieufederatie Drenthe. Als blijkt dat die mogelijkheden er zijn dan zullen de bewoners van de schoolkring Zeijen worden uitgenodigd voor een bijeenkomst.

Contactpersoon:

Missing_thumb

Geen contactpersoon

Namens organisatie / groep : Energie-Rijk Zeijen

Bekijk profiel