Logo-eendracht-makkinga1_medium

Lustrum EC De Eendracht

02 november 2017

Energiecoöperatie (EC) De Eendracht bestaat 5 jaar!


De Eendracht Ooststellingwerf, opgericht in 2012 in Makkinga bestaat dit jaar 5 jaar. Een reden om feest te vieren. Op donderdag 23 november nodigen we daarom leden en belangstellenden uit om dit samen met ons te vieren in het gemeentehuis te Oosterwolde. Vanaf 20.00 uur hebben we een luchtig programma waarin we kort terugkijken op ons ontstaan, wat we bereikt hebben en voor welke uitdagingen we voor de komende periode staan. Daarna is het tijd om informeel met elkaar bij te praten. Lijkt het u leuk om kennis te maken met de EC, kom dan naar onze bijeenkomst.


De EC is en kan voor u een belangrijke partij zijn om de energietransitie mogelijk te maken en te versnellen. Wij willen graag in samenwerking met bijvoorbeeld de gemeente Ooststellingwerf of de stichting DO! aan de slag om bijvoorbeeld participatie voor inwoners in zonneparken mogelijk te maken. Maar ook om samen energie te besparen of projecten te starten zoals goed voorbeeld doet goed volgen. Maar wist u dat we ook uw club financieel kunnen ondersteunen? Neem energie af via Noordelijk Lokaal Duurzaam, het energiebedrijf van en voor het noorden, geef uw club op en wij steunen hen financieel. Kijk voor meer informatie op onze website.

Contactpersoon:

Missing_thumb

Onno de Jong

Namens organisatie / groep : Energiecoöperatie De Eendracht

Bekijk profiel

Inhoudelijke Informatie

Meer informatie over Energiecoöperatie de Eendracht Ooststellingwerf:

De Energiecoöperatie de Eendracht Ooststellingwerf is dé energiecoöperatie voor Ooststellingwerf. Het doel van de coöperatie is om zoveel mogelijk duurzame energie, lokaal op te wekken; door leden of samen in de coöperatie. Wij functioneren als wederverkoper van echt groene energie van energiemaatschappij Noordelijk Lokaal Duurzaam. Noordelijk Lokaal Duurzaam is een coöperatieve energieleverancier opgericht om de duurzame wensen en projecten van lokale initiatieven in het Noorden te ondersteunen en te versnellen. Neemt u bij de NLD energie af dan kunt u gratis lid worden. De Energiecoöperatie de Eendracht ontvangt vervolgens per klant van deze energiemaatschappij jaarlijks een financiële bijdrage. Zo krijgen we middelen om te investeren in lokale duurzame projecten. 

Website:

www.eendracht-ooststellingwerf.nl