Img_2967_medium

Repaircafe Geeuwenbrug

31 januari 2015

Zaterdag 31 januari Repaircafé in de Göwe


Wat doe je met een fiets waarvan het wiel aanloopt? Of met een trui waar mottengaatjes in zitten? Weggooien? Mooi niet! De werkgroep Dorpskracht van BGO organiseert op zaterdag 31 januari van 13.00-16.00 uur opnieuw een Repaircafé.


Tijdens het Repaircafé zijn er handige dorpsgenoten, die je helpen om je kapotte spullen te repareren. Ook kun je er zelf klusjes doen waar je anders niet aan toe komt of waarvoor je niet het juiste gereedschap hebt. We willen er een gezellige middag van maken, met aansluitend het maandelijkse buurtcafé.


We verwachten de volgende deskundige mensen voor:
 

  • elektrische apparaten
  • elektrisch / fietsen / gereedschappen / speelgoed / audio
  • reparatie transistorradio’s, nieuwe zenders op satellietschotel opzoeken (mits laag opgesteld)
  • hulp bij problemen met computer, smartphone, tablet of laptop
  • technische zaken
  • kleding / textiel
  • muziekinstrumenten, problemen met stemmen, vragen over muziek.


Kom ook naar het Repaircafé!


Samen repareren is ook een mooie manier om elkaar op een andere manier te leren kennen. Toegang is gratis en er staat koffie, thee en limonade klaar! Je betaalt alleen een vergoeding als er nieuwe materialen zoals snoeren, stekkers, zekeringen, kant en klare kniestukken of applicaties worden gebruikt. Voor kinderen is er een workshop Nestkast maken begeleid door een enthousiaste jonge vrijwilliger.Weggeeftafel


Heb je teveel groente in de vriezer? Of boeken, cd's of dvd's om te delen? In het Repaircafé staat een tafel met allerlei gratis artikelen.

 

Weggooien? Mooi niet!

Contactpersoon:

Missing_thumb

Greet Ruifrok

Namens organisatie / groep : Dorpskracht Geeuwenbrug

Bekijk profiel