• Home
  • »
  • Uitgelicht
  • »
  • Schrijf je in voor Kern met Pit 2018!

Schrijf je in voor Kern met Pit 2018!

Van 1 september tot en met 31 oktober kun je je inschrijven voor Kern met Pit 2018.  Met de wedstrijd worden bewonersgroepen uitgedaagd om hun idee voor de leefomgeving binnen een jaar te realiseren. De beste ideeën mogen deelnemen aan de wedstrijd. Lukt het om het project binnen een jaar af te ronden, dan ontvangt het project duizend euro.

Kern met Pit

Meer dan tweeduizend bewonersgroepen hebben de afgelopen edities met succes aan Kern met Pit deelgenomen. Denk aan het aanleggen van een speeltuin, het restaureren van een molen, het opzetten van een museum over de plaatselijke historie, het uitzetten van een educatieve route in een natuurgebied of het organiseren van een groot theater waar het hele dorp aan mee doet.

Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij

Kern met Pit wordt al sinds 1978 jaarlijks georganiseerd door Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM). KNHM begeleidt bewoners bij de verbetering van hun buurt, wijk, dorp of stad. Dit doen zij met inzet van kennis, procesbegeleiding en een uitgebreid netwerk.

Ook Kern met Pit worden?

Heb je een idee voor je dorp? Inschrijven kan tot en met 31 oktober 2017 op www.kernmetpit.nl. Daar vind je ook meer informatie en de voorwaarden.