47.mathilde-britt_small_medium

Werk-lunchcafé Rabobank Krimpenerwaard

01 maart 2015

Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard (SDK) biedt zinvolle en prettige dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. SDK werd in 2011 opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een organisatie met projecten in horeca, groen en zorg op diverse locaties in de Krimpenerwaard.

Adviescentrum Rabobank Krimpenerwaard (Krimpen aan den IJssel – gestart maart 2015) – Hier werken 6 cliënten met een verstandelijke beperking onder begeleiding in het werk-lunchcafé van de bank, waar Rabobank-medewerkers koffie/thee drinken en hun lunch nuttigen. Ook ondersteunen de dagbestedingsdeelnemers bij het schoonmaken.

Contactpersoon:

Missing_thumb

Arjenne Timmer

Namens organisatie / groep : Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard

Bekijk profiel

De aanleiding voor dit initiatief: De realisering van twee woonvoorzienigen in Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek vormde de aanleiding om Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard op te richten. Diverse bewoners hadden behoefte aan goede en prettige dagbesteding in hun eigen regio. SDK is vanuit die behoefte aan het werk gegaan.

Het doel van dit initatief: Mensen met beperking zinvolle en prettige vormen van dagbesteding aanbieden, met daarin volop aandacht voor persoonlijk welbevinden en persoonlijke ontwikkeling.

 

De (verwachte) resultaten van dit initiatief: Gelukkige deelnemers die op hun manier een steentje bijdragen aan de samenleving.