Images_(1)_medium

Pensionstal Brand

01 november 2016

Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard (SDK) biedt zinvolle en prettige dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. SDK werd in 2011 opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een organisatie met projecten in horeca, groen en zorg op diverse locaties in de Krimpenerwaard.

Pensionstal Brand Lekkerkerk

Wie een verstandelijke beperking heeft en van dieren houdt, wordt op zijn./haar wenken bediend bij Pensionstal Brand in Lekkerkerk. Binnen dit in november 2016 gestarte project van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard houden de deelnemers zich bezig met het verzorgen van dieren, en het helpen bij onderhoudswerkzaamheden in en rond de boerderij.

Contactpersoon:

Missing_thumb

Arjenne Timmer

Namens organisatie / groep : Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard

Bekijk profiel

De aanleiding voor dit initiatief: De realisering van twee woonvoorzienigen in Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek vormde de aanleiding om SDK op te richten. Diverse bewoners hadden behoefte aan goede en prettige dagbesteding in hun eigen regio. SDK is vanuit die behoefte aan het werk gegaan.

Het doel van dit initatief: Mensen met beperking zinvolle en prettige vormen van dagbesteding aanbieden, met daarin volop aandacht voor persoonlijk welbevinden en persoonlijke ontwikkeling.

De (verwachte) resultaten van dit initiatief: Gelukkige deelnemers die op hun manier een steentje bijdragen aan de samenleving.