• Home
  • »
  • Uitgelicht
  • »
  • Aanvragen MAEX Impuls Fryslân

Aanvragen MAEX Impuls Fryslân

De MAEX Impuls is een fonds voor initiatieven die hun organisatiekracht willen versterken, een onderdeel dat vaak moeilijk te financieren is. Structureel meer sociale impact dankzij laagdrempelige ondersteuning van maatschappelijke initiatieven.
Van 1 oktober (10.00 uur) tot en met zondag 11 oktober 2020 (22.00 uur) kan de MAEX Impuls Fryslân worden aangevraagd door initiatieven uit deze provincie.

‘Ik ben erg blij met de MAEX Impuls, het heeft mijn organisatie erg veel gebracht’, aldus Tanja, oprichter van Buurtlicht. Buurtlicht heeft afgelopen mei een donatie via de MAEX Impuls ontvangen om de organisatie te versterken. Het initiatief zorgt voor sociale betrokkenheid in de wijk. Buurtlicht diende een aanvraag in om de organisatie te professionaliseren en een verdienmodel te ontwikkelen. Het is niet makkelijk financiering te vinden om de organisatie van een initiatief te professionaliseren en vaak kost dit veel tijd. Buurtlicht heeft een aanvraag ingediend bij de MAEX Impuls en binnen 10 dagen was de aanvraag beoordeeld en stond het geld op de rekening.

Laagdrempelig en snel  
“De MAEX Impuls heeft ervoor gezorgd dat mijn organisatie is verbeterd. Het geld stond snel op mijn rekening en de trainingen konden direct gevolgd worden. Door deze trainingen is de communicatie verbeterd en is het stappenplan gemaakt om te komen tot een nieuw businessplan, allemaal binnen een paar maanden. De snelheid van het proces heeft mij erg geholpen, daar ben ik heel blij mee”, aldus Tanja.

Aanvragen
Is jouw maatschappelijke initiatief ook gebaat bij een Impuls om zo jouw organisatie te versterken? Dien jouw aanvraag online in via de website van MAEX. Dit kan tot en met zondag 11 oktober om 22.00 uur.

MAEX Impuls wordt mogelijk gemaakt door:

VSBfonds