GroeneZaken

Groenezaken-01_partner
Adresgegevens:
Waanderweg 64
7812 HZ
Bezoekadres: Emmen
groenezaken.com

GroeneZaken.com: hét platform voor duurzame ondernemers

GroeneZaken, hét platform voor duurzame ondernemer, verbindt bedrijven uit diverse branches en regio’s om kennis en ervaring te delen op het gebied van MVO.  Inmiddels hebben ruim 1.600 ondernemingen zich aangesloten bij GroeneZaken. Alle leden van GroeneZaken hebben een eigen bedrijfspagina op www.groenezaken.com.


Veel informatie

Groene consumenten en bedrijven vinden op ons platform alle informatie over duurzame ondernemers. Daarnaast leest u ook het meest actuele nieuws over duurzaamheid in Nederland. GroeneZaken is voor haar leden ook actief op de Social Media.

Gratis lidmaatschap

Heeft u een onderneming?  Dan kunt u ook lid worden van GroeneZaken. Het lidmaatschap is 100% gratis en u kunt zich aanmelden via www.groenezaken.com/registreren.


Groene Zakendeals

Tevens hebben wij op ons platform ‘Groene Zakendeals’, om groen zakendoen te bevorderen. Bedrijven plaatsen deze deals zelf online en maken hun groene product of dienst aantrekkelijk voor andere duurzame ondernemers en groene consumenten. Bekijk de Groene Zakendeals op www.groenezaken.com/groenezakendeals