• Home
  • »
  • Uitgelicht
  • »
  • Doarpswurk regiobijeenkomst NW

Doarpswurk regiobijeenkomst NW

Doarpswurk organiseert op woensdag 27 maart 2019 vanaf 17.00 uur in het dorpshuis De Rede te Ried een inspirerende en informatieve bijeenkomst voor inwoners van de regio Noardwest-Fryslân.

Elkaar informeren, inspireren en ontmoeten!

Laat je informeren en inspireren door thema’s als het opzetten van een voedselcoöperatie, samen aanleggen van een dorpstuin, hoe kunnen dorpstuinactiviteiten en dorpshuizen elkaar versterken en op welke wijze kan het Iepen MienskipsFûns (IMF) hierbij ondersteunen.

Dorpstuinen in diverse vormen en met uiteenlopende doelstellingen zoals het versterken van sociale contacten in het dorp, telen van ecologisch verantwoorde groenten en fruit, verbouwen voor het goede doel, onderdeel van een schoolprogramma of als zinvolle dagbesteding.

Hoe kun je wensen, kansen en energie uit een dorp in beeld krijgen? Tabe en Freija hebben De Arkbak ontwikkeld en laten u kennis maken met ruim 20 methoden om met uw dorpsbewoners te communiceren!

We starten deze avond met een onderdeel uit De Arkbak methode: Mienskip Sop. Iedere deelnemer wordt gevraagd een ingrediënt voor de soep mee te nemen en dan maken we met z’n allen de soep klaar.

Bekijk hier het programma