• Home
  • »
  • Uitgelicht
  • »
  • Nationale Duurzame Huizen Route

Nationale Duurzame Huizen Route

Kijk eens binnen bij een duurzaam huis in de buurt
Bewoners geven uitleg tijdens de Duurzame Huizen Route op 28 oktober & 4 november

Hoe warm voelt het in een geïsoleerde woonkamer? En waar kun je het beste beginnen als je het huis wilt verduurzamen? Ontdek het bij een duurzaam huis op zaterdag 28 oktober en 4 november 2023. De bewoners laten zien hoe zij hun huis hebben aangepakt en delen hun ervaringen met verschillende maatregelen. Kijk welke huizen meedoen op www.duurzamehuizenroute.nl en schrijf je in voor een bezoek.

‘Het wooncomfort van ons huis is flink verbeterd nadat wij duurzame stappen hebben gezet. Ik deel mijn kennis en ervaringen nu graag met anderen tijdens de Duurzame Huizen Route. Van harte welkom bij mijn huis’,  vertelt huiseigenaar Erik.

Tijdens een rondleiding vertellen de deelnemende huiseigenaren graag meer over de maatregelen die ze hebben genomen en wat zij achteraf misschien anders zouden doen.  Met deze tips kunnen bezoekers hun voordeel doen voor hun eigen huis.

Schrijf je in voor een bezoek

Honderden huiseigenaren in heel Nederland doen dit jaar mee met de Nationale Duurzame Huizen Route. Kijk welke woningen je kunt bezoeken en schrijf je kosteloos in voor een bezoek via de website: www.duurzamehuizenroute.nl

 


Tekst en afbeelding: Nationale Duurzame Huizen Route